FIFA 18

Chinees wondermiddel voor psoriasis

Chinees wondermiddel

Psoriasis, steeds vaker hoor je het. Een chronische (niet bestemmetelijke) huidaandoening die zeer lastig te bestrijden is. Velen hebben al diverse zalfjes geprobeerd op recept via de dokter. Niets lijkt hiertegen te helpen.

Het wonderzalfje uit china.

Chinese kruiden

China staat bekend om zijn kruiden, wellicht is het al bekend, de Chinese kruidgeneeskundige. Chinese kruiden voeden als het ware het lichaam.

Sinds het bestellen uit het buitenland, de laatste jaren, veel makkelijker is geworden wordt er meer gekeken naar producten die hier in Nederland (Europa) niet verkrijgbaar zijn. Ook voor aandoeningen, waaronder Psoriasis.

Psoriasis

Psoriasis is een lastig te bestrijden, chronische huidaandoening. Zo zijn er ook nog eens 8 verschillende vormen van psoriasis waarbij er zelfs meerdere soorten op de huid aanwezig kunnen zijn. Psoriasis Vulgaris is de meest voorkomende vorm van Psoriasis. De grove rode plekken met witte lagen schilfers maken zorgt ervoor dat het duidelijk zichtbaar is op de huid.

Zalfjes

Je kent het wel, je hebt van alles uitgeprobeerd, diverse zalfjes mee gekregen op doktersrecept, langs de drogisterij geweest en het internet afgezocht naar HET zalfje die de Psoriasis kan bestrijden. Je wilt tenslotte in de zomer met korte mouwen of broeken lopen, echter wil je dit niet altijd. Je ergert je aan de psoriasis plekken, je schaamt je of je hebt gewoonweg geen zin in al die vragen wat je op je lichaam hebt en hoe dat komt. Begrijpelijk!

Het (wonder) zalfje voor psoriasis uit China!

Het effect van dit zalfje voor psoriasis is wonderbaarlijk. Het werkt en doet zoveel meer dan alle zalfjes van de apotheker of drogisterij! Zie hieronder enkele voorbeelden:

20170112_162722 20170112_162703

Bron: voteidaneekmiller.com

Zie het resultaat hierboven, zo snel heeft geen enkel zalfje de psoriasis doen minderen. Vele voorbeelden zijn ervan te vinden op het internet. Tevens ook mensen in Nederland die dit zalfje gebruiken en er resultaten mee hebben bereikt.

Let op: Het zalfje is via buitenlandse, bekende, groothandels zeer goedkoop te bestellen. Soms wordt het via bekende verkoopsites aangeboden terwijl de zalfjes zeer goedkoop zijn.

Ingrediënten

Er zitten diverse natuurlijke chinese kruiden en fruitsoorten in verwerkt.

  • Sophora
  • Cnidium fruit
  • Belverdere fruit
  • Dictamni schors
  • Lotus
  • Honeyloctus doorn

Maar ook vasaline, aloë vera een menthol. Fijn om een zalfje te smeren voor je huidaandoening die werkt, maar ook wat er zoal in zit.

Smeren maar!

Geef een reactie

Login met:Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *