FIFA 18

Chinese webshops: betalen met iDeal

iDeal betalen Chinese Webshops

Shoppen bij Chinese webshops is erg eenvoudig geworden. Bij veel van deze webwinkel is het mogelijk om met iDeal te betalen. Zo is het kopen in China nog eenvoudiger. Hier is een lijst met webwinkels met iDeal te vinden.

Veel mensen hebben het shoppen in China al gevonden, via webshops als DealExtreame, Banggood en Aliexpress worden dagelijks duizenden aankopen gedaan vanuit Nederland. Tegenwoordig kan dit bij steeds meer webshops eenvoudig via iDeal: wel zo makkelijk! De meeste webshops bieden ook de ondersteuning aan om te betalen via je smartphone app (als jouw bank dit ook ondersteunt). Hieronder is een lijst te vinden met webshops uit China die iDeal betalingen accepteren.

  1. Aliexpress
  2. Banggood
  3. DealExtreame
  4. DHgate
  5. Gearbest
  6. LightInTheBox
  7. MiniInTheBox
  8. Sunsky Online
  9. T-Mart

 

AliExpress

Waarschijnlijk is Aliexpress de bekendste Chinese webshop in Nederland. En je kunt bij Aliexpress met iDeal betalen! Eigenlijk is dit niet één webshop maar een verzamelplatform voor Chinese verkopers. Er zitten 10.000’en verkopers op dit platform die samen miljoenen producten verkopen. Aliexpress regelt de betaling, promotie en bemiddelt bij problemen. De rest van het process doet de verkoper zelf. Dit resulteert er wel in dat er betrouwbare en minder betrouwbare aanbieders op het platform zitten. Koop daarom alleen bij verkopers met veel reviews en goede beoordelingen.

Banggood

Een andere bekende webshop is Banggood. Deze webshop staat vooral bekend om de action camera’s en drones. Daarnaast is vrijwel elk technisch snufje wel te vinden op Banggood. Een voordeel is daarnaast dat ze een magazijn hebben in Engeland, zo kun je gebruik maken van snelle verzending zonder extra invoerrechten en BTW. En het belangrijkste voordeel: je kunt bij Banggood betalen met iDeal.

DealExtreame

Een van de websites die het langste bekend is, is DealExtreame. Deze website zal onder velen bekender zijn onder de afkorting DX. Dit is dé website voor gadgets. En ook DealExtreame accepteert iDeal als betaalmiddel. Voor Nederlanders is daarnaast de EUdirect service aantrekkelijk aangezien dit een kortere levertijd betekent.

DHGate

Een minder bekende website is DHGate. Deze website ondersteunt wel iDeal betalingen. Maar waarom kennen maar weinig mensen deze website? Dat komt omdat deze vooral is gericht op groothandelaren. Er zijn zelfs veel producten die niet per stuk te bestellen zijn.

Gearbest

Ideaal voor Nederlandse China Shoppers is Gearbest. Zij hebben verschillende magazijnen in Europa én ondersteunen iDeal. Hierdoor heb je een korte levertijd, geen BTW en invoerrechten (als je vanuit en Europees magazijn koopt) en je betaalt makkelijk via je Nederlandse bank.

LightInTheBox

Er populair, maar helaas ook erg populaire prijzen: LightInTheBox. Dit is een van de grotere Chinese webshops met zelfs Nederlandstalige ondersteuning. Dat is dan ook aan de prijzen terug te zien, deze liggen in veel gevallen 10-20% hoger dan andere Chinese webshops. Wel bieden ze ondersteuning voor iDeal, wat betalen erg makkelijk maakt. Ook is er voor sommige producten levering mogelijk vanuit een Europees magazijn.

MiniInTheBox

Dit is de gadget-tegenhanger van LightInTheBox. MiniInTheBox is verder van hetzelfde bedrijf en biedt dezelfde betalingsmogelijkheden aan, waaronder dus iDeal.

Sunsky Online

Minder bekend in Nederland, maar Sunsky Online biedt op sommige producten aardige prijzen. En betaling via iDeal wordt geaccepteerd. Ook hebben ze een Europees magazijn in Engeland, het aanbod is hier alleen erg beperkt.
UPDATE: op dit moment geen iDeal meer.

T-Mart

Ook hier zijn goede prijzen te  vinden, en TMart biedt iDeal.

Mocht je nog een Chinese webshop weten die ook iDeal aanbiedt? Laat het dan weten via een reactie onder dit artikel.

Geef een reactie

Login met:Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *