FIFA 18

Denver TAC-90012 9 inch tablet

Makerist Mediathek

De Denver 9 inch tablet met Android 4.1 is een goed presterende tablet welke geschikt is voor bet hele gezin. Met een goede processor en het grote scherm is de tablet makkelijk in gebruik.

Denver 9 inch

De Denver tablet (TAC90012) beschikt over een 9 inch touchscreen en een Google Android besturingssysteem. Het besturingssysteem is een van de recentste versies namelijk Android 4.1 Jelly Bean. De tablet heeft een 1,2 GHz boxchip A13 processor welke er voor zorgt dat alles op de tablet soepel werkt. Met een 9 inch scherm heb je genoeg ruimte om op te werken. Wellicht is dat voor veel mensen een betere grootte dan de veel voorkomende 7 inch tablets. 9 inch is wel net wat kleiner dan de 9,7 iPad. Maar qua grootte dus bijna hetzelfde.

Specificaties

  • 9 inch touch scherm
  • Resolutie: 800 X 480
  • Android 4.1
  • Boxchip A13 processor
  • 8 GB intern geheugen (uitbreidbaar via Micro SD)
  • 512 mb werkgeheugen
  • 0.3 megapixel camera

Voordelen

voor mensen die een 7 inch tablet net te klein vinden is 9 inch waarschijnlijk een mooi formaat. Het Android 4.1 systeem werkt vloeiend op deze tablet en zorgt er voor dat er veel mogelijkheden zijn met de tablet. Functies zijn natuurlijk eenvoudig uit te breiden door het installeren van Apps. Het systeem kan namelijk op veel manieren gepersonaliseerd worden. Bijvoorbeeld met achtergronden maar ook met live widgets op het scherm. En met vele apps is er genoeg keuze om de mogelijkheden ban de tablet uit te breiden. Zo kun je tv apps installeren om tv te kijken of een reis app om reizen te plannen. Daarnaast werken apps als Ziggo Go ook op deze tablet (natuurlijk wel icm Ziggo abonnement)

Nadelen

De tablet heeft slechts een camera en deze is geplaats aan de voorzijde. De kwaliteit daar van is niet erg goed. Foto’s zullen dus niet scherp zijn en ook de kwaliteit van videobeelden zal zeker niet optimaal zijn. Voor het gebruik bij videobellen via bijvoorbeeld Skype is de camera weer prima geschikt. Verder kan het formaat voor sommiggen een nadeel zijn en voor anderen een voordeel. 9 inch is een wat minder mobiel formaat. De iPad is 9,7″ dus deze Denver tablet is wel iets kleiner. Het grotere scherm werkt wel weer prettig aangezien veel informatie kan worden weergeven. Het scherm is niet super scherp. Verwacht dus geen superscherpe weergave bij het kijken van foto’s of filmpjes.

Oudere versies

De eerdere versie van de TAC90012 is de TAC90011. Deze tablet beschikt over een Android 4.0 besturingssysteem en heeft slechts 4GB intern geheugen. Deze versie wordt momenteel niet meer verkocht.

Prijs

De Denver tablet met Android 4.1 kost €99,99 en is was onder andere verkrijgbaar bij Kijkshop. Op dit moment is deze tablet niet meer leverbaar in de huidige versie. Een alternatief voor deze tablet is ook bij Denver te vinden. Het huidige model dat het meeste overeenkomt is de TAQ-90022. Op de meeste vlakken komt deze overeen met de hierboven genoemde tablet. Een van de voordelen is dat deze nieuwere tablet op Android 4.4 werkt, waar de TAQ-90012 op Android 4,1 werkte. De beoordeling is verder goed met 4 van de 5 sterren op kijkshop.nl De prijs voor deze tablet ligt rond te €80.

1 Reactie

Anoniem

Jammer dat deze niet meer verkrijgbaar is.

Reply

Geef een reactie

Login met:Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *