FIFA 18

Hoe verdien ik mijn geld op internet??

artikel1

In dit artikel laat ik je weten hoe ik geld verdien op internet en hoeveel dat ongeveer opbrengt. Het is lastig om te zien welk werk eerlijk betaald wordt en daar wil ik je op wijzen! Lees zeker mee…!

Goed werk vinden op het internet is lastig en vaak brengt het ook niet veel op terwijl je er wel veel tijd in steekt. Benieuwd op welke sites je geld kunt verdienen? Lees dan snel verder en ga aan de slag!

Geld verdienen met teksten schrijven:

Via internet is het heel goed mogelijk om behoorlijk wat geld te verdienen met teksten schrijven. Ik heb mezelf aangesloten bij 2 websites waar je geld kunt verdienen met het schrijven van teksten. De eerste website is http://www.textbroker.com. Op deze website kun je jezelf aanmelden om teksten te schrijven. Tegelijkertijd zijn er ook mensen of bedrijven die zich aan kunnen melden om opdrachten te plaatsen. Zij zijn dus op zoek naar mensen (zoals jij) die teksten willen schrijven en daar geld mee willen verdienen. Direct wanneer je je op deze website hebt aangemeld kun je beginnen met teksten schrijven en dus geld verdienen. Je kunt kiezen uit allerlei opdrachten. Er staat altijd een duidelijke beschrijving bij naar wat voor soort tekst het bedrijf op zoek is, hoe lang het moet zijn en hoeveel je ermee verdient. Meestal is dit ongeveer 2,20 euro voor een tekst van ongeveer 300 woorden. Je verdient hiermee dus best wel goed. Vaak is het wel zo dat je zelf eerst nog wat informatie op moet zoeken voordat je je tekst kunt schrijven. Wanneer je bijvoorbeeld een tekst gaat schrijven over Volkswagen en je wilt hierbij het ontstaan beschrijven, is het wel handig dat je precies weet hoe dit zit. De verdiensten zijn dus duidelijk en opzich makkelijk te verdienen. Vanaf dat je 10 euro hebt verdient kun je een uitbetaling aanvragen. Textbroker betaalt je redelijk snel en is hierin ook betrouwbaar. 

De andere website waar ik me heb aangemeld is . Dit is een redelijk bekende website waar ook veel mensen lid zijn. Hier kun je goed geld verdienen met teksten schrijven, maar dan krijg je geen geld voor de tekst zelf, maar via de advertenties die bij je tekst worden geplaatst. Het lastige bij Infonu is dat je tekst gekeurd wordt voordat hij wordt geplaatst. Dit is om de kwaliteit van de teksten te waarborgen. Opzich heel begrijpelijk, maar ook lastig omdat je aan een hoog aantal woorden moet komen voordat je tekst wordt geplaatst. Wil je dus bijvoorbeeld een recept op de site zetten, dan moet je dat heel erg uitgebreid gaan beschrijven voor je aan het gevraagde aantal woorden komt. De kwaliteit van de tekst kan dan minder worden en dan heb je weer kans dat je tekst afgekeurd en dus niet geplaatst gaat worden. Persoonlijk vind ik dat niet zo goed werken als textbroker omdat je bij textbroker zeker bent van je inkomsten en ook duidelijk van tevoren weet wat je voor een tekst krijgt.

Geld verdienen met het invullen van enquete’s

Het invullen van enquete’s is een hele bekende vorm van geld verdienen op het internet? Maar welke websites zijn nu betrouwbaar en weet je ook zeker dat je wat verdient? Je moet in ieder geval niet op www.toluna.com zijn. Ik heb daar ik weet niet hoeveel vragenlijsten ingevuld en er ook best wat tijd ingestoken. Uiteindelijk had ik 5 euro verdient en een waardebon aangevraagd. Na ongeveer 8 weken kreeg ik de waardebon pas thuis opgestuurd, bleek het een buitenlandse waardebon te zijn die je hier niet kunt gebruiken. Balen dus. Ik heb mezelf dan ook direct afgemeld voor deze website.

Een website waar je wel goed kunt verdienen met het invullen van enquêtes is http://www.opinieland.nl. Hier weet je zeker dat de waardebonnen die je aanvraagt ook echt opgestuurd worden en dat dat ook snel gebeurt. Je weet van tevoren hoeveel punten je krijgt voor een enquete. 1 punt is 1 eurocent, erg duidelijk dus. Wanneer je 10 euro bij elkaar hebt gespaard, kun je kiezen uit heel veel verschillende waardebonnen waaronder bol.com en de gewone VVV bon. Je krijgt altijd binnen 1 minuut een bevestigingsmail en meestal heb je ook binnen een week je waardebon thuisgestuurd gekregen. Hoeveel verdien je hier precies mee? Wanneer ik iedere dag 1 of 2 enquetes invul heb ik iedere 10 dagen een waardebon van 10 euro. Je wordt er dus niet rijk van, maar het is wel een leuk zakcentje. Het is ook fijn dat je op opinieland altijd enquetes in kunt vullen. Het is zelden dat er geen enquete voor je beschikbaar is.

Een andere heel betrouwbare website is http://www.euroclix.nl. Hier verdien je onder andere geld met het invullen van enquetes. Er zijn niet zo heel vaak enquetes voor je beschikbaar, meestal zo’n 2 per week. Hier krijg je ook best wat geld voor, ongeveer 1 euro per 8- 10 minuten werk. Wanneer je dit gewoon vanuit je luie stoel kunt doen, is het toch fijn meegenomen. Euroclix stuurt je ook dagelijks 1-3 mailtjes, hier verdien je 1,3 eurocent per mailtje mee wanneer je erop klikt. Het is natuurlijk niet veel wat dat binnenbrengt, ongeveer 50 eurocent per maand. Bij euroclix kun je ook vanaf 10 euro een betaling aanvragen. Euroclix werkt niet met waardebonnen maar betaald je gewoon uit in euro’s. Wanneer je 1000 punten verdient hebt bij euroclix krijg je hiervoor 10 euro, maar spaar je door tot je 2000 punten hebt, dan krijg je hier 25 euro voor. Het loont dus wel om even te sparen tot je 2000 punten hebt. Wanneer ik heel actief ben op euroclix heb ik ongeveer iedere 2 maanden 25 euro te pakken. Ben je wat minder actief, dan duurt het ook langer voor je de 25 euro in je zak kunt steken uiteraard.

Geld verdienen met het schrijven van reviews

Een andere vorm van geld verdienen op een heel betrouwbare website is reviews schrijven op http://www.klezzer.com. Deze website bestaat nog niet zo lang, maar je weet wel zeker dat je er geld mee verdient. Je kunt reviews schrijven zoveel je wilt en over bijna elk product wat je kunt bedenken. Van een bramenstruik tot een tube creme of een box voor de baby. Je krijgt per review een aantal punten en je krijgt ook weer een x aantal eurocent per 100 punten per week. Klezzer verdeelt ook iedere week 10 euro onder de meest actieve schrijvers per week. Wanneer je even je best doet, hoor je hierbij en heb je 2,50 euro per week extra. Lekker makkelijk verdient. Het beste aan Klezzer is dat je aantal punten steeds oplopen doordat je reviews blijft schrijven en die punten blijven altijd staan zodat je daar ook altijd geld voor blijft krijgen. Ook bij Klezzer kun je bij iedere 10 euro een uitbetaling aanvragen. Klezzer betaald ook alleen uit in euro’s. Wanneer je je uitbetaling hebt aangevraagd, heb je het meestal dezelfde dag nog op je rekening. Echt heel betrouwbaar dus!

Dit zijn de manieren waarop ik geld verdien via internet. Deze manier zijn zeker betrouwbaar als je de websites gebruikt die ik genoemd heb. Er zijn heel veel websites die doen alsof je daar veel kunt verdienen, maar pas op dat je er niet in trapt!

 

Geef een reactie

Login met:Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *