FIFA 18

MiniInTheBox: goedkoop kopen in China

Boeing | 777-FZB | Southern Air | N714SA | Hong Kong | HKG | VHHH

Mini in the box is een van de bekendste Chinese webshops. Met goedkope prijzen en goede kwaliteit haal je makkelijk Chinese producten in huis. Vooral populair zijn mode accessoires en telefoonaccessoires zoals hoesjes. Prijzen beginnen bij 20 cent.

Over

Mini in the box is onderdeel van light in the box. Dit Chinese bedrijf bestaat al sinds 2006 en levert Chinese producten over de hele wereld. Met Mini in the box is het bedrijf zich meer gaan richten op de verkoop van accessoires en gadgets. Productcategorieen zijn onder andere Apple-accessoires, Samsung-accessoires, sieraden, speelgoed, horloges en externe batterijen. En al deze producten worden aangeboden tegen groothandel prijzen.

Bestellen

Bestellen bij Mini in the box is erg makkelijk. Je kunt in de webwinkel gewoon betalen met iDeal, wat het voor Nederlanders erg makkelijk maakt om af te rekenen. Daarnaast kan je ook met PayPal of creditcard betalen. Een bestelling plaatsen gaat verder makkelijk door op de website te zoeken naar het product dat je graag wilt. Het bestelproces wijst zich vanuit daar verder vanzelf. Bovenop de prijzen die op de website gegeven zijn komen behalve eventuele verzendkosten tijdens het afrekenen geen extra kosten. Wel moet je eventueel invoerrechten betalen, zie daarvoor verderop in dit artikel.

Kwaliteit Mini in the box

De kwaliteit van producten die geleverd worden door Mini in the box is goed te noemen. Zeker als je kijkt naar de prijzen hebben de artikelen een prima prijs/kwaliteit verhouding. De beoordeling die door klanten aan producten gegeven wordt is dan ook bijna altijd 4 of 5 van de 5 sterren. Ook de beoordelingen zijn een groot voordeel van de website, bijna alle artikelen hebben wel een of meerdere beoordelingen van geverifieerde kopers. erg makkelijk bij het maken van een keuze.

Verzending

De verzending bij Mini in the box kan vaak gratis of tegen een klein bedrag. Wel is het zo dat je vaak lang moet wachten voor je artikelen arriveren. Dit komt omdat Mini in the box eens in de paar dagen een gigantische partij pakketjes de deur uit doet om zo volumevoordeel te kunnen krijgen bij vervoerders. En dit levert jou als consument dus gratis of goedkope verzending op. daarnaast moeten pakketjes natuurlijk helemaal vanuit China komen, dat betekent niet alleen een lange reis maar ook Douane. De meeste pakketjes worden in een tijdsbestek van 5 – 20 werkdagen bezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om versnelde verzending toe te voegen aan je bestelling. Dan is je bestelling binnen 5 werkdagen meestal binnen.

De pakketjes worden meestal met DHL of UPS verstuurd en ook door een van deze bedrijven of PostNL afgeleverd.

Invoerrechten & belasting

Omdat de producten besteld worden bij een Chinese webshop – en dus ook uit China komen – moeten deze geïmporteerd worden. Over geïmporteerde goederen betaal je in Nederland invoerrechten en belasting (BTW). Het BTW percentage is 21% en het percentage invoerrechten is afhankelijk van het soort product dat je besteld. Het is niet altijd nodig om belasting te betalen. Is je bestelling namelijk minder waard dan 22 euro, dan betaal je helemaal niets. En is het bedrag onder de 150 euro, dan betaal je alleen belasting en geen invoerrechten. Ook de vervoerders kunnen kosten berekenen voor het invoeren. Bereken hoeveel je moet betalen met de invoercalculator

Je hoeft niet altijd belasting en invoerrechten te betalen. Pakketjes worden namelijk niet altijd gecontroleerd en zoals eerder gezegd hoeft er geen belasting betaald te worden over pakketjes met een waarde kleiner of gelijk aan ?22.

Heb je toch (onverwacht) belasting moeten betalen, dan wil Mini in the box wel een coulant zijn en een deel van de kosten vergoeden. neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Mini in the box betrouwbaar

Het bedrijf is zeker betrouwbaar. Het bestaat al sinds 2006 en heeft al miljoenen pakketjes de hele wereld over gestuurd. Ga je voor de gratis of goedkope verzending, dan kan het wel 3 weken duren voordat je het product ontvangt. Maar is er iets niet goed gegaan, dan kun je altijd terecht bij de goede klantenservice.

Bezoek de website>>>

Geef een reactie

Login met:Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *