Nieuw

 

winterspelen Programma olympische winterspelen 2018 - Wil je niks missen van de Winterspelen 2018 in Zuid-Korea. Hier vind je een compleet overzicht van het complete programma.
sofia-2400016_960_720 Goedkoop een stedentrip naar Sofia Bulgarije - Sofia is de hoofdstad van Bulgarije en heeft genoeg te bieden voor een geslaagde stedentrip. Sofia ligt in Oost-Europa dus zijn de prijzen een stuk lager dan hier in Nederland. Ook de bereikbaarheid van Sofia is een groot pluspunt zo sta je vanaf de luchthaven binnen 20 minuten in hartje Centrum.
phone Appen in het verkeer: een epidemie met rampzalige gevolgen - Bijna iedereen doet het. Bijna niemand ziet de gevaren. En toch blijft iedereen ermee doorgaan. Appen in het verkeer: een epidemie met rampzalige gevolgen. Wie grijpt in?
money-1835_960_720 Geld besparen met cashback: werkt het echt? - Tegenwoordig hoor je steeds vaker het woord cashback voorbij komen in winkels, op televisie of via het internet. Er zijn veel bedrijven waar je cashback kan winkelen en er zijn over de gehele wereld al miljoenen euro's, ponden en dollars overgemaakt naar leden van cashbackbedrijven. Is cashback winkelen echt zo ideaal of lijkt dat maar zo?
sitcom_char_8984 Flanderization - Dit is mijn allereerste artikel ooit. Ik tracht om mijn huidige kennis te verwerven en nieuwe ervaringen op te doen. Hieronder staat mijn allereerste artikel ooit vermeld. Het onderwerp is de terminologie ''flanderization'', een terminologie die niet berucht is in Europa, waaronder ook Nederland. In het onderstaande artikel presenteer ik explicatie.
depressie Depressieve stoornis: De Kenmerken - Wat houdt nu een echte depressieve stoornis in? Hoe kun je dit herkennen bij jezelf of bij anderen? In dit artikel zal een globale uitleg van de kenmerken van depressieve stoornis worden beschreven.
rusteloze-been-syndroom-rls Rusteloze Been Syndroom: De Kenmerken - Ken je dat gevoel dat je benen gaan jeuken en je een stukje wilt wandelen om van dat tintelende gevoel af te komen? Heb je hier vaker last van? Bij sommige mensen is dit zo ernstig dat het problematisch wordt. Dit artikel beschrijft de kenmerken van het rusteloze beensyndroom.
schizotypische-persoonlijkheidsstoornis-sps Schizotypische persoonlijkheidsstoornis: De Kenmerken - Schizofrenie is een bekende stoornis, maar wist je dat dit maar één stoornis is die binnen het schizofrene spectrum valt? De schizotypische persoonlijkheidsstoornis is er ook een van. Hoewel er wel overlap tussen schizofrenie en de schizotypische persoonlijkheidsstoornis is, zijn er ook duidelijke verschillen. De hoofdkenmerken van de schizotypische persoonlijkheidsstoornis zullen in dit artikel worden beschreven.
emdr Eye movement desensitization and reprocessing (EMDR) - EMDR is een behandeltechniek ontworpen om nare ervaringen te verwerken. Hoewel de techniek redelijk recent is, heeft zijn populariteit een vlucht genomen. Wat houdt EMDR in? Waar komt het vandaan? En kunnen we het wel vertrouwen? Dit artikel geeft u een beknopte uitleg.
kurkuma Kurkuma: gezondheidsvoordelen onderzocht - De gezondheidsvoordelen van kurkuma – en dan specifiek curcuma longa – krijgt in de Westerse wereld steeds meer aandacht. In de oosterse geneeskunde wordt het al eeuwenlang gebruikt, maar wat zijn nu de wetenschappelijk bewezen voordelen van dit kruid?